IKEA fruitwater ellende

IKEA – Fruitwater en voedselvergiftiging


Sinds afgelopen september heeft IKEA alle frisdranken verbannen uit hun filialen en vervangen door fruitwater.
Fruitwater… overheerlijk fruitwater in 6 verschillende smaken waaronder lingonberry en vlierbloesem!

“Een hotdog met cola? We hebben alleen limoenwater met vegetarische ballen.”
Dit is natuurlijk wat iedere vent wil horen op 2e paasdag na een dag lang echtelijke ruzie en slenteren door een warenhuis vol schreeuwende kinderen.
Om dan nog maar te zwijgen over het vooruitzicht op de ellende die thuis nog moet komen tijdens het in elkaar bouwen van de nieuwe Ströpenfrödelflünk boekenkast.

Nog meer IKEA fruitwater ellende

Als je dan al je zelfrespect overboord gooit en toch maar een salade met balletjes neemt omdat je kapot gaat van de honger en het cortisolgehalte in je bloed, loop je blijkbaar ook nog het risico om vergiftigd te worden door deze Zweedse terroristen.

Ikea voedseltroep1
Zelfs van de cadeaubon wenst hij geen gebruik meer te maken. Dit geeft wel aan wat voor verwoestende impact die ellendige kutballen en het fruitwater van de IKEA op mensenlevens kan hebben.

Voedseltroep kutballen en klotewaterEn wéér komt er zo’n blauwe vinkenlul het verpesten.

 

We hopen ondanks alle gekkigheid uiteraard dat het goed gaat met de vrouw van Dennis en dat hij nooit dezelfde nachtmerrie als Matthew hoeft te ondergaan.
Vreselijk. Wat moet dit een hel zijn geweest voor Matthew, onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden (type AMEN in de comments voor respect).

IKEA fruitwater ellende

Facebook Comments

Donny

Mijn hobby's zijn postzegels en knaagdieren. Ik ben gewoon baas.