Medewerkers klantenservice blijken niet écht geïnteresseerd in uw klacht of feedback

Klantenservice (2.0) weer online

Jullie hebben ons even moeten missen in verband met de verwijdering van onze Facebookpagina Klantenservice (R.I.P.) maar we laten ons uiteraard niet zomaar uit het veld slaan
Er gaat een artikel rond waarin een link naar de zogenaamde nieuwe klantenservice pagina gedeeld wordt, dit zijn copy cats en mogen dus genegeerd worden.

Vandaag lanceren we dus de ECHTE nieuwe Facebookpagina Team Klantenservice.


Vanaf heden fungeren wij ook als klantenservice van Dumpert.nl
De redactie van Dumpert was erg te spreken over onze efficiënte en professionele manier van werken dat ze hun klantenservice volledig hebben uitbesteed aan ons.
Vanaf heden zullen wij dus ook alle vragen, klachten en overig gezeik in hun postvak oppakken.
-Dumpert Klantenservice dumps

 

Het verzoek is natuurlijk aan onze volgers om de nieuwe Facebookpagina allemaal massaal weer te liken, delen, appen, mailen, of keihard op straat naar willekeurige mensen te schreeuwen.
Of we ooit nog op het legendarische aantal likes van 351.000 gaan komen betwijfelen we nog maar iedere vorm van support wordt gewaardeerd.

rip_heel_veel_likes


Gelukkig zijn de meeste posts nog gewoon op de website te vinden dus jullie kunnen nog lekker rondklikken hier. Schroom niet om hier en daar een advertentie aan te klikken in deze tijd van crisis en ellende… We leven nu namelijk al een paar weken water en brood.


Om te voorkomen dat we in de toekomst nogmaals geblokkeerd zullen worden is helaas noodzakelijk om ook bij openbare berichten censuur toe te passen op namen en/of profielfoto’s van klanten.
Voorheen hebben we het verschil tussen openbare berichten en privéberichten duidelijk gescheiden gehouden i.v.m. privacyoverwegingen.
Blijkbaar willen mensen nóg meer privacy en zijn zelfs openbare berichten niet echt openbaar meer.

Klik hier voor onze nieuwe Facebookpagina
10388097_495150900637632_4679986789381051238_n

Facebook Comments

Donny

Mijn hobby's zijn postzegels en knaagdieren. Ik ben gewoon baas.