McDonald´s – Amerikaanse obesitas promotende toestanden


De meerderheid van onze posts betreft klagende klanten die zó naïef of dom zijn om erin te trappen door te happen op het Klantenservice trollfront.
Erg leuk allemaal natuurlijk maar bij dezen ook een keer een post waaruit blijkt dat er ook nog mensen bestaan die niet wereldvreemd of digibeet zijn.


Wat natuurlijk ook een plausibele verklaring kan zijn, is dat onderhand de meerderheid van de mensen met een internetverbinding al wel eens iets van ons voorbij heeft zien komen.


Daniëlle is het helemaal zat met die Amerikaanse diabetes kwekende praktijken aangezien een medium menu makkelijk in een random Chia zaad en Goji bessen dieet past.

Een large menu wordt uiteraard te gek en totaal onverantwoord. Logisch natuurlijk.. Hetzelfde geld voor 33cl Schultenbrau in tegenstelling tot halve liters.


hamburger1


Onze Donny kwam zoals gewoonlijk met een inhoudelijk correct antwoord inclusief wetenschappelijke onderbouwing.
Jammer maar helaas, Daniëlle liet zich niet in het ootje nemen.
Zo zien jullie ook eens de keerzijde van de medaille, het gaat niet altijd zoals gehoopt in de keiharde wereld van een Klantenservicemedewerker.


2


Zoals jullie zien komt er ook nog een oude bekende voorbij.
Wat ons uiteraard gelijk laat twijfelen aan de echtheid van Wilma´s Facebookprofiel, het blijft immers het grote boze internet waar iedereen zich maar kan voordoen voor iets anders.

hamburger3McDonald´s besloot zelf ook nog even te reageren maar liet wel duidelijk merken blij te zijn met het adequate optreden van de Klantenservice.
Altijd fijn om die waardering te zien, we doen het immers niet voor onze lol.


 

Link naar McDonald’s Facebookpagina

Facebook Comments

Donny

Mijn hobby's zijn postzegels en knaagdieren. Ik ben gewoon baas.