Team Klantenservice veilig op geheime locatie na ernstige bedreigingen

Strijkviertel, 25 november 2015.  De directie van Team Klantenservice is met spoed ondergedoken na zeer ernstige bedreigingen. Momenteel zijn ze op een geheime locatie in Nicaragua en maken het naar omstandigheden goed.  

 

Het enige wat klantenservicemedewerkers Don & Ad beschermt tegen een gewelddadige en bloederige wraakactie van de 28 jarige Leroy S. uit Nijkerk is hun geheime locatie op afstand. Dit schrijven regionale en locale kranten woensdag 25 november 2015.

 

“Ik draai jou nek om”, “Er ligt hier een gloc op je te wachten” en “Binnekort krijg je leuk bezoek”, ‘‘Die klappen die je gaat krijgen heb je waarschijnlijk nooit gekregen’’, ‘’K9 bulldog in je hals’’,’’ We laten je rustig bloeden’’, zijn slechts enkele opmerkingen die de 28 jarige Leroy S. uit Nijkerk richt aan klantenservicemedewerkers Don & Ad in een poging om hun services te laten staken.

 

Directielid Ad: ‘’ Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. We begrijpen dat we niet altijd aan de verwachting kunnen voldoen van onze klanten, maar we trachten altijd een passende oplossing te vinden. Helaas lukte dat met Leroy S. niet. We zijn hier erg ontdaan over. Nog vreselijker is het dat de bedreigingen die door Leroy zijn geuit een gigantische weerslag hebben gehad op onze gezinnen. Mijn vrouw bijvoorbeeld, zij zit momenteel flink aan benzodiazepines als gevolg van de stress, ik heb m’n kinderen maar van het ROC gehaald en speel zelf 24/7 FarmVille ter afleiding. Mijn privéleven is compleet verwoest’.

 

Directielid Don: ‘’ Ja, hier is het net zo desastreus. M’n wijf zit weer aan de ketamine en ik trek het zelf ook niet meer. Ik voel het PTSS uit m´n defensieperiode weer langzaam opborrelen. Om maar een beetje rustig te blijven heb ik m’n heroïne- en pokerstarsverslaving maar weer opgepakt’’.

 

Op de vraag of het duo aangifte zal doen wordt dubieus geantwoord. ‘’als mijn gezin dit nog langer moet verdragen en hier uiteindelijk aan onderdoor gaat, ja, dan ontkom ik er niet aan om met Don even wat koppen te snellen. Want van die laaggeleide agenten moet je het ook niet hebben’, zegt Ad. ‘’ Ik ben het eens met wat Ad zegt. En we doen het echt. Ja dan ken jûh kiijkûh maar ik ben gek hoah!.’, roept Don roekeloos en enigszins onbesuisd.

 

Over Team Klantenservice: Team Klantenservice is een service gerichte organisatie gevestigd in Strijkviertel (NL) die sinds juli 2015 actief is met het bedienen van klanten via internet.

Facebook Comments

Donny

Mijn hobby's zijn postzegels en knaagdieren. Ik ben gewoon baas.